De ce nu a avut copii Cristina Țopescu. O eroare medicală i-a făcut imposibilă dorința

Monday, 13 January 2020, 09:50 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

CRISTINA TOPESCU A MURIT. Jurnalista Cristina Țopescu a murit, la 59 de ani. A fost găsită fără suflare, în propria casă. 

CRISTINA TOPESCU A MURIT. Puțin știu că fiica regretatului Cristian Țopescu și-ar fi dorit să aibă copii, dar că o greșeală medicală i-a spulberat această dorință. 

Într-o postare făcută pe Facebook, pe 16 decembrie 2019, Cristina Țopescu a scris despre acest mare regret. 

"Cred că răspunsul la altă trăsnaie a Facebook-ului nu e întâmplător. Eu n-am copii decât ai altei specii. Pentru că și ei sunt copii. Cine nu înțelege asta e, elegant spus, un homocentrist și nicidecum un umanist. Mi-am dorit mult copii, dar o greșeală medicală, chiar două, au făcut imposibilă dorința asta a mea mare. Mi-aș fi dorit un copil nu pentru mine, ci doar ca să încerc să formez un om bun, generos, iubitor de toate ființele, responsabil și solidar cu suferințele și bucuriile lumii, universului. Ce vise, nu? Răspunsul la întrebarea asta, însă, a venit așa, pentru că în poza asta sunt cu tatăl meu, nu sunt singură. Și eu l-am iubit și îl iubesc din toată inima, da! Mi-a fost și model în multe privințe. Tatăl meu a fost un om special și îi mulțumesc lui Dumnezeu că m-am născut copilul lui. Într-o viață viitoare, sper să fiu și eu o mamă de care copiii mei să fie mândri", a scris Cristina Țopescu, pe Facebook.

Cristina Țopescu a murit. Ce au găsit polițiștii lângă trupul jurnalistei

Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-13 11:39:55
Ali Osmalic Ciubuc

Atitea erori medicale pe care inutilul COLEGIU AL MEDICILOR se chinuie sa le ascunda si sa le musamalizeze cu vervoarea viermilor ... din atitea erori medicale nu sa inteles niciodata nimic, doar niste analfabeti au fost lasati sa practice mai departe ...

Alte articole din: LIFESTYLE