"Acesta NU este un câine!". Femeia a înlemnit de spaimă când a aflat ce crescuse, de fapt, în casă

Wednesday, 11 December 2019, 17:57 Sursă: L. G.

Autor: Realitatea.NET

Păţania unei femei din China a făcut înconjurul lumii după ce s-a aflat că animalul pe care-l creştea în casă nu era câine, cum crezuse iniţial, ci cu totul altă creatură.

Doamna Wang a dat nu mai puţin de 400 de dolari pe un "câine" din rasa Spitz Japonez. A avut nevoie de câteva luni până s-a prins că dihania nu era un căţeluş. Deşi coada a început să capete un aspect stufos, poate mult prea stufos pentru un câine, încă de la vârsta de 3 luni, femeia tot n-a bănuit nimic.

Doamna Wang a cumpărat animalul în luna iulie a anului trecut şi a avut mare grijă de el. A fost hrănit zilnic cu piept de pui şi mâncare pentru câini. La trei luni, însă, animalul a început să refuze mâncarea. Iar ea nu găsea nicio explicaţie.

"La un moment dat, am văzut schimbări majore: blana era mai deasă, botul începea să se alungească, iar coada căpăta dimensiuni impresionante. De altfel, devenea tot mai flocoasă. Mai mult, când scoteam animalul la plimbare, ceilalţi câini se speriau de el şi fie se ascundeau, fie fugeau mâncând pământul din calea noastră", a povestit femeia, uşor amuzată, pentru presa locală.

Salvarea a venit de la un medic veterinar care a elucidat misterul: câinele era, de fapt, un vulpoi de toată frumuseţea! A doua zi, doamna Wang şi-a luat rămas bun de la animalul de companie şi l-a lăsat la o grădină zoologică din apropiere, unde se bucură de toate aspectele vieţii de vulpoi sălbatic.Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2019-12-12 01:34:49
Jadrinskaia

Nu era vulpoi dintr acela de care se ocupau niste ruși să i selecteze pe cei mai blânzi? Unii au ajuns să creadă că iacașa s a produs evoluția în loc să judece că așa cum un embrion se formează din celule stem și nu evoluând din rinichi în ficat așa probabil că și Pământul și a dezvoltat flora și fauna...

Alte articole din: LIFESTYLE