Coronavirus - România: 212492 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

A salvat un puiuţ găsit pe stradă. Când a crescut, bărbatul a avut un şoc! Creatura se transformase 

Wednesday, 23 September 2020, 13:26 Sursă: L. G.

În timp ce mergea pe o alee umbroasă, dorninic să scape de arşiţa verii, Jeff Longo a zărit pe jos o creatură mică, schimonosită, lipsită de apărare... Nici nu-şi dădea seama dacă mai suflă sau nu...

Fără să stea prea mult pe gânduri, bărbatul s-a aplecat, a întins mâna şi a luat animăluţul de jos. Avea doar 3 cm... Nu ştia, însă, ce fel de vieţuitoare era. Şi nici n-a aflat, săptămâni la rând... Pur şi simplu l-a luat acasă şi i-a spus, simplu, "Biscuit".

Când l-au văzut, prietenii lui Jeff i-au spus că nu o să supravieţuiască... Dar călătoria lor abia atunci începea... Zi după zi, Jeff a ţinut creatura la căldură şi a hrănit-o bine, cu lapte. Legătura lor devenea, pe zi ce trecea, tot mai puternică. Când s-a întremat şi a reuşit să se ţină pe picioare, a început să-şi facă şi prieteni... Câinele lui Jeff a devenit cel mai bun amic de joacă.

La un moment dat, dihania a început să capete contur... După câteva întrebări puse în stânga şi în dreapta, Jeff a aflat că Biscuit era un pui de veveriţă zburătoare. Şi era fetiţă...

Într-o bună zi, i-a luat o cuşcă şi i-a amenajat-o cum s-a priceput el mai bine. I-a pus până şi un leagăn! Apoi i-a încurajat şi "pasiunile", skateboard-ul dovedindu-se a fi una dintre cele mai adorate.

Cei doi sunt buni prieteni şi astăzi. Dovadă stau zecile de fotografii postate de Jeff pe reţelele de socializare.


Citeste totul despre:


Alte articole din: LUMEA ANIMALELOR
Alte articole din: LUMEA ANIMALELOR