Alegeri locale 2020 Vezi rezultatele parțiale

Ziua Izabellei a sosit. Ce s-a întâmplat, de fapt, pe 14 martie

Saturday, 14 March 2015, 17:20 Sursă: REALITATEA.NET

Izabella a profitat de faptul că era cu o colegă de şcoală acasă şi şi-a făcut o pagină de Facebook. Nu ştia cum să-şi pună ziua de naştere şi din greşeală a creat un eveniment la care a invitat toţi prietenii. De aici şi până la momentul în care aproape 100.000 români au confirmat că vin la Ziua Izabellei nu a mai fost decât un pas. Fenomenul a devenit viral şi datorită articolului publicat în ziarul Adevărul.

Zeci de mii de români l-au citit şi au aflat cine este Izabella. Atunci când toţi credeau că fata este din Constanţa, echipa "Adevărul" a discutat cu familia Izabellei şi a aflat adevărata ei poveste. Adolescenta a devenit pentru câteva zile vedetă pe Internet, la tv sau radio şi în ziare. Toată lumea voia să vină la Ziua Izabellei, aşa că echipa lui Măruţă de la Pro TV a invitat-o în studio şi i-a promis o super petrecere de ziua ei, pe 14 martie. Marea zi a Izabellei a sosit şi toate promisiunile făcute au dispărut. Cu excepţia uneia singure, venită de la reprezentanţii Aeroportului Tuzla din judeţul Constanţa.

Izabella a fost invitată de oamenii de la Aeroportul Tuzla să ia parte la un moment unic - un zbor cu avionul Diamond Katana - un aparat uşor, cu două locuri - deasupra litoralului românesc.

Mai mult pe Adevarul.ro.


Vezi mai multe


Alte articole din: LOCAL
Alte articole din: LOCAL