Teleorman: O minoră prinsă la furat a fost bătută și aruncată în stradă fără haine

Tuesday, 14 January 2020, 16:53 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

O minoră din Teleorman a fost prinsă într-un magazin de haine în timp ce voia să sustragă o pereche de blugi. Vânzătoarele au bătut-o și au aruncat-o pe stradă fără haine.

Poliția din Teleorman s-a autosesizat și a audiat mai multe persoane.

Daniela Pășu, purtător de cuvânt al IPJ Teleorman: ”Având în vederea înregistrarea video apărută în spațiul public, în care o fată este lovită după ce a încercat să sustragă articole vestimentare dintr-un magazin, Compartimentul de Relații Publice al IPJ Teleorman este abilitat să comunice următoarele: Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Alexandria s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunilor de tentativă la furt, lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Au fost audiate mai multe persoane și efectuează cercetări în vederea identificării tuturor persoanelor implicate. În ceea ce o privește pe fată, cercetările sunt efectuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la furt”.

Întâmplarea a fost filmată, iar clipul, distribuit pe rețelele de socializare, a devenit viral. În imagini se poate vedea cum una dintre vânzătoare o dezbracă pe tânără care purta mai multe straturi de haine pe care încerca să le sustragă din magazin. În zadar a încercat aceasta să le explice vânzătoarelor că pantalonii sunt ai ei. Vânzătoarele au fost neînduplecate, au dezbrăcat-o la piele și au dat-o afară aproape dezbrăcată.

Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-15 10:09:57
Ovidiu Bichiș

În primul rînd acele vînzătoare aveau obligația de a anunța autoritățile. 2) indiferent de împrejurările în care a descoperit-o pe minoră,acestea nu aveau nici un drept să insulte minoră și mai ales să o deposedeze de propriile obiecte vestimentare. 3) este inadmisibil ca aceste vînzătoare să nu fie la rîndul lor pedepsite pentru infracțiunea de loviri și alte violențe.

Alte articole din: Ultimele Stiri