Tânără urmărită internaţional pentru furturi comise în Franţa, arestată la Bacău

Tuesday, 30 August 2016, 21:09 Sursă: News.ro

Autor: Realitatea.NET

O tânără de 24 de ani, din municipiul Oneşti, urmărită internaţional pentru furt organizat sau armat şi tăinuirea obiectelor furate, după ce, în perioada 2012-2013, a comis mai multe infracţiuni în Franţa, a fost arestată de Curtea de Apel Bacău.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Bacău, tânăra era dată în urmărire internaţională în baza unui mandat european de arestare emis de către autorităţile franceze pentru furt organizat sau armat.

Tânăra a fost prinsă de poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale Bacău, după ce aceştia au primit informaţii de la Biroul SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române.

”Pe numele tinerei de 24 de ani, autorităţile judiciare franceze au emis mandat european de arestare pentru tăinurea obiectelor furate şi furt organizat sau armat. Faptele au fost comise pe teritoriul Franţei, în perioada 2012-2013”, a declarat, marţi, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Bacău, Narcisa Butnaru.

Ea a fost arestată preventiv pentru 30 de zile de magistraţii Curţii de Apel Bacău, urmând să fie declanşate procedurile pentru predarea acesteia către autorităţile din Franţa.


Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri