Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Tânăr dat în urmărire generală, prins încercând să părăsească România cu actele altui bărbat

Thursday, 09 July 2015, 12:46 Sursă: REALITATEA.NET

Poliţia de Frontieră Bihor anunţă, joi, 9 iulie, printr-un comunicat de presă că a reuşit să reţină un tânăr dat în urmărire generală. Inculpatul are de executat o pedeapsă de patru ani de închisoare cu executare pentru furt calificat.

Acesta, în vârstă de 24 de ani, a încercat să părăsească România folosind actele iubitului surorii lui.

“S-a prezentat pentru a ieşi din ţară, călătorind ca pasager într-un autoturism marca Mercedes, un tânăr care s-a legitimate cu o carte de identitate emisă de autorităţile române. Cu ocazia controlului, poliţiştii de frontieră au constatat că persoana în cauză nu este una şi aceeaşi cu cea din fotografia documentului prezentat, motiv pentru care au demarat cercetările”, se arată în comunicatul remis de Poliţia de Frontieră.

În momentul în care a fost depistat, tânărul le-a spus oamenii legii ca a luat din greşeală actele de identitate ale iubitului surorii sale şi că a vrut să plece din România pentru că urmează să fie închis.

Acesta a fost reţinut şi va fi încarcerat pentru executarea pedepsei de patru ani în dosarul în care este acuzat de furt calificat. Totodată, tânărul urmează să fie cercetat pentru fals privind identitatea şi tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

Alte articole din: LOCAL
Alte articole din: LOCAL