Coronavirus - România: 54009 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Stenograme ȘOCANTE! Cum sunt UMILITE FEMEILE din Poliția Română!: "Fă-o să se sinucidă!”

Tuesday, 02 December 2014, 13:29 Sursă: REALITATEA.NET

Un astfel de exemplu este al agentei Gabriela Gaie, de la Serviciul Poliției Rutiere, pe care Mureșan o suspecta că ar fi „colaborat” cu inspectorii de la Corpul de Control al Poliției Române.

Probele adunate de anchetatori dovedesc clar că măsurile luate de șefii Poliției Române împotriva hărțuirii polițistelor femei de către superiorii lor nu sunt simple povești.

Într-o discuție din data de 18 august 2014, surprinsă de microfoanele montate de procurorii DNA în biroul șefului lui Mureșan, comisarul îi dă ordine subordonatului său, Roberto Hasnaș.

"Păi, fă-o să se sinucidă …”, îi spune Ovidiu Mureșan șefului de la Rutieră, cu referire la agenta Gaie. Replica lui Hasnaș a fost una pe măsură. „Păi nu-i fac toată ziua, tot o omor, am trimis- o singură … o trimit singură să-și rupă capul, șefu’. … Uitați-vă vă rog la planificare, că i-am băgat trei zile de noapte, i-am băgat … o bag de noapte, o bag cu unu’, o bag cu altul, să fie gelos bărbatu-so … ce să mai fac, să pun pe unu să o f…, să o filmeze? Ce dracu’, bat-o soarele …”. Inspectorul șef nici nu vrea să audă și îi cere lui Hasnaș să continue cu presiunea, spunându-i: „… Îi pita și cuțitu’ la tine în mână, taie-i … găsește soluții …”.

Mai multe, pe voceatransilvaniei.ro. 


Citeste totul despre:


Alte articole din: LOCAL
Alte articole din: LOCAL