Coronavirus - România: 695153 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Spargere la un liceu din Constanţa. Suma de bani "incredibilă" pe care hoţii au furat-o

Monday, 07 December 2015, 18:00 Sursă: REALITATEA.NET

Hoţii au pătruns în unitatea de învăţământ după ce au tăiat cu un clește grilajul metalic montat pe fereastra biroului directorului și au forțat apoi geamul termopan. Întreaga încăpere a fost devastată, după ce indivizii au răscolit toate sertarele, în speranţa că vor găsi bani, scrie presa locală.

Pentru că nu au găsit nimic, aceştia au intrat şi în secretariatul liceului, unde nu au reuşit să găsească decât 20 de lei. Oamenii legii spun că e posibil ca suspecții să se fi temut că au fost văzuți și să fi plecat înainte de a-și încheia căutările.

Spargerea a fost descoperită luni dimineață.

"În jurul orei 7.00 a venit femeia de serviciu, care a văzut ce s-a întâmplat și m-a anunțat. Am cerut ajutorul polițiștilor Secției 2. Este prima dată când un astfel de incident are loc", a declarat Claudia Vlas, directorul Liceului "Virgil Madgearu".

La fața locului au sosit polițiștii Secției 2 și criminaliștii Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, care au pornit cercetările și au ridicat probe. De asemenea, imaginile surprinse de camerele de supraveghere ale liceului vor fi analizate pentru identificarea și prinderea autorilor jafului.

Alte articole din: LOCAL
Alte articole din: LOCAL