Şocant! Bărbatul care și-a ucis de Crăciun soția și fiica a cerut să meargă la înmormântare

Thursday, 29 December 2016, 15:15 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Bărbatul din localitatea Șura Mare care și-a ucis soția și fiica în prima zi de Crăciun a fost transferat joi de la Spitalul Clinic Județean de Urgență la Spitalul de Psihiatrie, pentru expertiză, după ce a cerut să meargă la înmormântarea lor, dar nu i s-a permis, a precizat pentru AGERPRES Ion Veștemean, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

"Până în ianuarie va rămâne internat la Spitalul de Psihiatrie, în vederea expertizării", a explicat Ion Veștemean.

Sibianul acuzat de omor calificat a încercat să se sinucidă în aceeași zi, ajungând la ATI-ul Spitalului Clinic Județean de Urgență din Sibiu. Potrivit reprezentaților spitalului sibian, "pacientul (...) internat in cadrul ATI după tentativa de suicid a fost externat din cadrul SCJU Sibiu și trimis la Spitalul de Psihiatrie'.

După ce s-a trezit din comă, criminalul a vorbit "câteva cuvinte doar cu medicii."

Urmărit penal pentru omor calificat, bărbatul a încercat să se spânzure în șura casei, fiind găsit de fiul său și adus la spitalul din Sibiu. Sibianul și-a ștrangulat nevasta, aruncând-o în fântâna din curtea casei lor din Șura Mare, după care a încercat să o stranguleze și pe fiica sa, de 14 ani, pe care a aruncat-o în aceeași fântână, deși fata mai trăia.

"Din probele administrate până la acest moment a rezultat că, pe fondul unor neînțelegeri grave pe care numitul T.S. le avea cu soția sa T.V.M., între cei doi desfășurându-se o acțiune de divorț, dar și cu fiica sa minoră T.G.M., în vârstă de 14 ani, în dimineața zilei de 25.12.2016, între orele 05.00 — 06.00, în timp ce cei trei se aflau la domiciliul comun din com. Șura Mare, după ce s-au întors dintr-o vizită efectuată la vecini cu ocazia ajunului Crăciunului, între autor și victime a avut loc un nou scandal, care a degenerat în acte de violență, ocazie cu care T. S. a ucis-o pe soția sa T. V. M. prin ștrangulare, iar ulterior a aruncat trupul victimei într-o fântână cu adâncimea de circa 18 m, aflată în curtea casei, respectiv a ucis-o și pe fiica sa T.G.M., pe care a încercat de asemenea să o ștranguleze cu un laț, aruncându-i de asemenea corpul în aceeași fântână în condițiile în care victima era încă în viață, astfel că aceasta a decedat ca urmare a asfixiei mecanice prin înec", se arată într-un comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri