Coronavirus - România: 32948 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Şi-a comandat tochitură dobrogeană cu mamaligă. Când a văzut ce conţinea, i s-a făcut rău

Thursday, 18 September 2014, 11:29 Sursă: REALITATEA.NET

"Tochitura dobrogeana cu mamaliga, ou si gandaci", acesta este felul de mancare pe care un constantean spune ca l-a gasit in farfuria unui restaurant din oras, potrivit Reporterntv.

Barbatul spune ca a refuzat sa i se schimbe mancarea cu un alt fel si ar fi incercat sa plece fara sa plateasca, insa a fost retinut de paza localului care l-ar fi obligat sa achite nota.

Barbatul, care venise la restaurant impreuna cu sotia lui, sustine ca, imediat ce a vazut gandacul in farfurie, i-a pierit pofta de mancare si a vrut sa plece.

"Bineinteles ca nu vreau sa achit nota de plata, data fiind situatia, au chemat agentii de paza ai localului, mi-au cerut in mod imperativ sa achit nota de plata ca altfel nu pot parasi locatia si intr-un final a trebuit sa achit nota de plata ca sa pot iesi din restaurant", a adaugat barbatul.

Cand mi-a fost adusa comanda, dupa ce am apucat sa gust putin din ea, am observat ca in malaiul din mamaliguta cu tochitura dobrogeana erau mai multe insecte. Atitudinea angajatilor, dupa ce le-am sesizat acest aspect, a fost de genul «Ok, mai asteptati 10 minute. O sa va aduca alta portie», le-am spus ca nu mai vreau sa mananc o alta portie, atunci au aparut in secunda doi cu bonul pe care erau trecute toate produsele, inclusiv tochitura dobrogeana", a povestit tanarul.

Alte articole din: LOCAL
Alte articole din: LOCAL