Poliția face percheziții la o celebră familie de milionari

Thursday, 06 June 2019, 22:54 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Poliția a descins la proprietatea familie Micula, unde îl caută pe mezinul Victoraș. Surse din poliție spun că acestuia i s-a tras de la ultimul scandal, în care făcea curse ilegale de mașini și trăgea cu o armă AK-47.

O descindere de mare amploare a unor forțe polițienești are loc, joi, pe domeniul familiei Micula de pe strada Colinelor din Oradea. Din câte se pare, cel vizat este Victoraş Micula, fiul magnatului Viorel Micula, devenit celebru prin implicarea în mai multe scandaluri publice.

Potrivit surselor BIHOREANULUI, la faţa locului ar fi descins, încă din prima parte a zilei, trei dube şi 11 maşini mici, cu echipaje care au efectuat percheziţii în incinta proprietăţii, scrie eBihoreanul.ro

În acţiune sunt implicate forţe ale Poliţiei, Jandarmeriei şi Direcţiei Generale Anticorupţie din cadrul Ministerului de Interne.

La faţa locului poate fi văzută şi limuzina unui avocat.

Contactat de BIHOREANUL, Victoraş Micula a confirmat defăşurarea percheziţiilor, arătându-se revoltat de faptul că oamenii legii scotocesc proprietăţile familiei şi i-au ridicat inclusiv laptopul.

Cel mai recent scandal avându-l protagonist pe Micula junior s-a petrecut la începutul lunii martie a acestui an, când au apărut pe internet înregistrări cu acesta şi cu amici de-ai săi făcând drifturi şi curse de viteză cu bolizi, dar şi trageri cu un pistol despre care susțineau că ar fi AK-47.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri