Patru cetățeni din Uzbekistan, cu documente de călătorie false, depistați la Giurgiu

Friday, 10 January 2020, 11:28 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Poliţiştii de frontieră giurgiuveni au depistat astăzi patru persoane, cetățeni din Uzbekistan, care au încercat să intre ilegal în ţară, folosindu-se de documente de călătorie lituaniene false, cu scopul de a ajunge în Germania.

 

care au încercat să intre ilegal în ţară, folosindu-se de documente de călătorie lituaniene false, cu scopul de a ajunge în Germania.

Potrivit ITPF Giurgiu, în data de 10 ianuarie, în jurul orei 1.45, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-au prezentat, pe sensul de intrare în România, călătorind ca pasageri într-un autocar aparținând unei firme de transport internațional care efectua curse regulate pe ruta Sofia – București, patru persoane.

Acestea au prezentat la controlul de frontieră cărţi de identitate care purtau însemnele autorităților lituaniene.

În urma verificării documentelor, echipa comună de control, formată din polițiști de frontieră români și bulgari, a constatat că documentele prezentate la control nu îndeplinesc condiţiile de formă şi de fond ale unora autentice, acestea fiind false.

În continuarea cercetărilor, polițiștii de frontieră au stabilit că persoanele respective sunt cetățeni din Uzbekistan, cu vârste cuprinse între 24 și 53 de ani. Cei în cauză au declarat că au procurat documentele din Lituania, de la un cetățean a cărui identitate nu o cunosc, plătind 300 de euro fiecare și au recurs la această metodă deoarece intenţionau să ajungă în Germania.

Citiți continuarea pe realitateapegiurgiu.net

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri