O milionară găsită moartă pe plaja din Mamaia. Ce se ascunde în spatele decesului?

Wednesday, 15 May 2019, 10:44 Sursă: REALITATEA.NET

Trupul unei femei înecate a fost văzut de un trecător, iar acesta a anunțat autoritățile. La fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD, însă medicii nu au mai putut face nimic și au constatat decesul.

Adaugă părerea ta

Femeia avea 46 de ani și este din București. Dar, între timp, a apărut informația-bombă din apropierea anchetei. Se pare că femeia decedată este soția unui milionar, iar polițiștii nu exclud – ca ipoteză de lucru – o posibilă sinucidere. În acest moment, ancheta este în curs de desfășurare, scrie cancan.ro.

Femeia decedată – S.M.G., soție de milionar – avea două firme, aparent niciuna dintre ele nefiind profitabilă. Femeia era născută la data de 25 noiembrie 1972 și domicilia în București. Din informațiile obținute, soțul femeii decedate se îndreaptă chiar acum către Constanța. Una dintre firmele deținute de S.M.G. a fost implicată într-un dosar de înșelăciune în urmă cu trei ani.

Într-un bilet de adio pe care l-ar fi lăsat femeia este făcută o dezvăluire șocantă. Ea ar fi scris: ”Soțul meu mă droga de 30 de ani…”, ceea ar confirma sinuciderea