Coronavirus - România: 18594 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

O femeie dispărută din Argeș, găsită când voia să treacă frontiera!

Saturday, 26 October 2019, 09:59 Sursă: REALITATEA.NET

Îndrăgostită de un bărbat pe care l-a cunoscut pe un cont de socializare, Nicoleta Voicu, o tânără din Mioveni a fugit de acasă, vineri. Mama a anunţat câteva ore mai târziu că fata ei este dispărută de la Mioveni, scrie Realitatea de Argeș.

Femeia şi-a trimis fiica la magazin în jurul orei 10 şi după câteva ore, vâzând că nu se mai întoarce, s-a îngrijorat. În încercat să o sune dar fata avea telefonul închis.

Tânăra este bolnavă şi este o persoană vulnerabilă. Oamenii legi au demarat căutările şi au introdus-o pe argeşeancă în sistemul naţional de dispariţii, fiind dată în atenţie.

În cursul nopţii de vineri spre sâmbătă tânăra a fost depistată de poliţişti la Vama Nădlac, în timp ce încerca să treacă frontiera. Ea le-a spus oamenilor legii că merge la iubitul ei, în Germania. Cei doi s-au cunoscut pe Facebook şi plănuiseră împreună fuga de acasă. Fata extrem de credulă din cauza afecţiunilor ei, a fost convinsă că şi-a găsit marea dragoste.

În anunţul de dispariţie se preciza:
„În dimineaţa zilei de 25 octombrie a.c., VOICU NICOLETA, de 25 de ani, a plecat voluntar de la domiciliul său din oraşul Mioveni şi nu a mai revenit.

Semnalmente: statură corpolentă, 93 de kg, păr roşcat, ochi căprui, mers greoi, vorbit greoi.

Vestimentaţie la momentul plecării: bluză bleu cu steluţe albe, geacă roz, blugi bleumarin şi adidaşi albi cu talpă cu sclipici.”

Tânăra nu a fost lăsată să iasă din ţară, urmând să fie dusă înapoi acasă, la Mioveni, de poliţişti.


Vezi mai multe


Alte articole din: LOCAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: LOCAL