O autospecială de poliție a intrat într-un autobuz! Vinovat este polițistul

Thursday, 09 January 2020, 15:17 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Un autoturism aparținând IPJ Bistrița-Năsăud a fost implicat, joi, într-un accident rutier produs pe raza municipiului Bistrița, chiar în apropierea instituției. Autospeciala de poliție a intrat în spatele unui autobuz.

Un accident rutier s-a produs, joi, pe strada Gării, în zona Policlinicii din Bistrița. Incidentul a fost confirmat de purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud, Crina Sîrb.

Vinovat de producerea accidentului este chiar polițistul care se afla la volanul autospecialei, un tânăr în vârstă de 24 de ani, care nu a adaptat viteza la condițiile de drum.

„Șoferul aflat la volanul autospecialei de poliție are 24 de ani și este din Bistrița. Acesta, în timp ce conducea autospeciala pe strada Gării din Bistrița, nu a adaptat viteza la condițiile de drum și a intrat în coliziune cu un autobuz care era oprit în stație, condus de un bărbat de 50 de ani din Bistrița. Evenimentul rutier nu s-a soldat cu victime. Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Dat fiind faptul că nu au existat victime, totul se va soluționa pe cale amiabilă, ca orice alt accident fără victime”, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Citiți pe realitateadebistrita.net

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri