Coronavirus - România: 222559 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Moment emoţionant la Sibiu: O mireasă şi o parte din nuntași, la protestul din Piaţa Mare

Saturday, 07 November 2015, 21:42 Sursă: REALITATEA.NET

"Așa cum am spus mai devreme în gând, toți tinerii aceia aveau șansa la un moment dat să se căsătorească. (...) Îmi pare atât de rău și așa cum a spus părintele la biserică azi, când doi tineri se căsătoresc, încearcă unul pe celălalt să se facă mai buni și sper ca și alți tineri care au această șansă să devină mai buni, unul prin celălalt, să nu se mai întâmple așa ceva. În general particip la proteste", a declarat Anamaria Comșa, mireasa venită la protest.

Aceasta a aprins o lumânare și s-a rugat cu prietenii ei, veniți de la nuntă să se roage pentru cei de la Colectiv.

Nuntașii care au "furat" mireasa și au venit cu ea la protes, au declarat că au simțit nevoia să vină să se roage pentru toți cei de la Colectiv și să aprindă o lumânare pentru aceștia.

"Sunt la nunta celui mai bun prieten al meu și, chiar dacă avem un moment de petrecere, nu am uitat să ținem un moment de reculegere pentru acei oameni și mai departe suntem pentru ce vor ceilalți oameni, pentru a schimba ceva în țara asta, politica și sistemul. Cred că avem puterea de a schimba ceva", a spus Paul, unul dintre nuntași.

Spre deosebire de seri precedente, manifestanții veniți sâmbătă seara sunt mai puțini și au preferat să mărșăluiască în tăcere, cu lumânări aprinse și să se roage pentru cei decedați.


Vezi mai multe


Alte articole din: LOCAL
Alte articole din: LOCAL