Mitropolitul Târgoviștei Nifon Mihăiță a întrerupt o dezbatere pentru o discuție privată cu președintele Consiliului Județean

Tuesday, 19 November 2019, 12:46 Sursă: Realitatea.NET

Scene hilare la o dezbatere publică , legată de gradul de absorție a fondurilor europene, în Regiunea Muntenia Sud, ce a avut loc la Târgoviște, în sediul Consiliului Județean Dâmbovița. Arhiepiscopul și Mitropolitul Târgoviștei Nifon Mihăiță, ce nu participa la ședință, a venit și a întrerupt dezbaterea, motivând că trebuie să poarte urgent o discuție cu președintele CJ Dâmbovița, Alexandru Oprea.

Adaugă părerea ta

La momentul în care primarul Târgoviștei făcea un bilanț al proiectelor din localitate în sala de dezbatere a intrat reprezentantul BOR, Arhiepiscopul și Mitropolitul Târgoviștei, Nifon Mihăiță, care fără să stea pe gânduri s-a îndreptat către prezidiul unde se aflau oficialitățile solicitând întreruperea dezbaterii.

Dealtfel, în imagini se poate vedea clar stupefacția de pe fețele celor aflați în prezidiu, ce nu știau ce se întâmplă. ( de urmărit de la minutul 1.25 al filmării). Fără niciun fel de comentariu cei de la prezidiu au înterupt dezbaterea, în timp ce reprezentantantul BOR, a părăsit sala cerându-i directorului ADR Muntenia SUD, Liviu Mușat, „multe, cât mai multe fonduri pentru Dâmbovița.”

Detalii pe Realitatea de Dâmbovița