Ministrul Monica Anisie a descoperit dezastrul din școlile din Ialomița

Tuesday, 14 January 2020, 17:57 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Ministrul Educaţiei şi Cercetării, Monca Anisie, a făcut o vizită neanunţată la două grădiniţe şi o şcoală din judeţul Ialomiţa, unde a constat că unităţile nu au pază, nu au fost modernizate, ar copiii merg la toalete în curte prin frig şi noroi, nesupravegheaţi.

Monica Anisie a început o serie de vizite neanunţate în unităţile de învăţământ preuniversitar, fiind vizitate două grădiniţe şi o şcoală din judeţul Ialomiţa: Grădiniţa din satul Frumuşica, Şcoala Generală din comuna Axintele şi Grădiniţa din comuna Sălcioara, a scris news.ro.

”Aceste vizite au scopul de a identifica problemele reale cu care se confruntă elevii şi profesorii, dar şi de a vedea care este stadiul lucrărilor din aceste unităţi de invăţământ pentru renovarea/amenajarea toaletelor. Toate cele trei unităţi de învăţământ au fost incluse în diferite programe de reabilitare, însă primarii nu au reuşit să modernizeze clădirile respective şi să asigure condiţii decente pentru elevi şi profesori”, a transmis MInisterul Educaţiei.

Ministrul a constat că toaletele sunt amenajate în curtea unităţilor de învăţământ, iar elevii sunt nevoiţi să meargă prin frig, noroi şi nesupravegheaţi până acolo, potrivit sursei citate.

De asemenea, la cele două grădiniţe verificate, nu există pază la intrare, în condiţiile în care autorităţile publice locale sunt responsabile să asigure siguranţa în unităţile de învăţământ pe care le administrează.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-15 16:34:40
t.turtoi

Copy si Paste sau ocaua lui Cuza pe intelesul tuturor. Daca nu intelegeti randul de mai sus, atunci descoperiti America in fiecare zi precum D-na Anisie Ministra de la sanatate Pintea (sorginte PSD) a aplicat metoda vizitelor lui Cuza pe la spitale. A fost laudat un paznic. Rezultatele acestor vizite inopinante pentru Sanatatea Romaniei: egale cu zero. Ministra de la Invatamant face si anunta ca va face vizite la scoli in toata tara. Copy si Paste dupa Pintea. Realitatea istorica. Dupa Unirea Tarilor Romane pana cand am devenit Romania, Al. I. Cuza ales Domn in ambele principate, a fost nevoit sa faca naveta intre Iasi si Bucuresti. Se deplasa cu trasura.(Cel mai rapid mijloc de transport al acelor ani) Datorita acestui mijloc de transport facea opriri (pentru hrana si odihna – schimbatul cailor- si a vizitiilor si chiar a lui). De presupus o facea la sfarsit de saptamana. Si atunci a facut „mai multe intr-una”. Adica a mers in targuri si a descoperit ocaua mica si

Alte articole din: Ultimele Stiri