Migrația la PNL: Primarul unui oraș din Transilvania a părăsit PC, pentru a se alătura liberalilor

Wednesday, 08 October 2014, 18:00 Sursă: REALITATEA.NET

„Am acceptat invitaţia de a face parte din PNL, pentru că, din punctul meu de vedere, este cel mai titrat partid politic din România la această oră. (…) Mi-am dorit să fiu asimilat de PNL, să facem o echipă. Nu vreau să fiu un vector perturbator, ci unul care încearcă să facă o stabilitate, să existe o coeziune a membrilor şi a conducerii partidului. Nu-mi doresc şi nu vin pentru nicio funcţie politică, vin doar ca simplu membru de partid şi primar al municipiului Deva, urmând ca, după discuţiile pe care le-am avut, în funcţie de dezvoltarea partidului, de sondajele care se vor face, vom hotărî candidatura la Primăria municipiului Deva şi la alte funcţii administrative”, a declarat primarul, Petru Mărginean, într-o conferinţă de presă susţinută împreună cu conducerea organizaţiei judeţene PNL Hunedoara.

Mai mult, Mărginean a arătat că printre factorii care l-au determinat să ia decizia de a se înscrie în PNL se numără și  relaţia de colegialitate pe care o are de mai mulţi ani cu actuala echipă de conducere a filialei judeţene PNL Hunedoara, dar şi existența, în Consiliul Local, a unei majorități formate din membrii ACL, care îi va susţine proiectele.

De asemnea, Petru Mărginean a ținut să precizeze că rămâne un susţinător al lui Klaus Iohannis, în alegerile pentru Preşedinţia României, apreciind, în acest context, că nu ar fi putut să fie membru al PC şi să afirme că face campanie electorală pentru ACL. De altfel, primarul a semnat şi pe tabelele de susţinători ai lui Iohannis, iar în municipiul Deva sunt afişate mai multe bannere în care este alături de candidatul ACL.

 

Mai multe pe Vocea Transilvaniei.

Alte articole din: LOCAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: LOCAL