Coronavirus - România: 28166 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Medic de la Urgenţe, strâns de gât de un bătrân de 72 de ani. De ce s-a enervat pacientul

Tuesday, 02 February 2016, 18:41 Sursă: REALITATEA.NET

Bâtrânul venise de la 50 de kilometri depărtare la Spitalul Judeţean de Urgenţă pentru că nu mai suporta durerile de picioare. A așteptat două ore la uşa de la Primiri Urgenţe şi nu a fost băgat în seamă. Într-un final a intrat, dar spune că a fost umilit de un medic.

"A vorbit urât cu mine. M-a luat la per tu, m-a dat afară pur şi simplu. Mi-a spus: 'ieşi afară!'. 'După două luni de când te dor picioarele vii la medic? Ieşi afară!'", a povestit pacientul pe nume Ilie Bitoleanu.

Pe de altă parte, medicul Tudor Ionescu susţine că bătrânul nu a fost agresat în niciun fel.

"M-am trezit cu acest pacient în spate, că mă strângea de gât. Pacientul nu a fost agresat din punctul nostru de vedere, nici fizic, nici verbal. Culmea, era şi un pacient în vârstă", a explicat el.

Medicul a reuşit să scape din strânsoarea bătrânului doar cu ajutorul colegilor, potrivit Realitatea TV. Acum, cazul a ajuns și în atenţia poliţiştilor.

La secția Urgențe a spitalului din Piteşti erau la ora incidentului doar doi medici de gardă şi zeci de pacienţi aşteptau afară. După ce polițiștii i-au întocmit bătrânului dosar penal pentru loviri şi alte violenţe, acesta a primit și îngrijiri pentru durerile de picioare pentru care venise la spital.

Alte articole din: LOCAL
Alte articole din: LOCAL