Coronavirus - România: 19669 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Loganul care scrie istorie. Un român a înregistrat 1 milion de kilometri la bord

Thursday, 07 April 2016, 15:22 Sursă: REALITATEA.NET

Performanța este cu atât mai mare cu cât multe dintre drumuri au fost făcute în Slobozia, un oraș cu puțin peste 50.000 de locuitori.

Un service din Slobozia a publicat pe Facebook mai multe imagini cu bordul unui Logan care arăta 999.999 de kilometri. Posesorul mașinii este Matei Anastasie, unul dintre cei mai vechi taximetriști din orașul Slobozia. Acesta are mașina cu motor 1.4 din 2007, timp în care a parcurs, în medie, cam 125.000 de kilometri pe an.

Totodată, conform proprietarului, automobilul are motorul original, fără să fi fost segmentat vreodată, dar și principalele elemente cu care a iesit din fabrica sunt, de asemenea, originale.

„Din octombrie 2007 până în martie 2016, când masina a trecut de 1 milion de kilometri, au trecut 8 ani si ceva. În tot acest timp am schimbat de zeci de ori consumabilele uzuale, ca la orice altă mașină, dar și amortizoare, planetare, injectoare, ambreiajul si chiar alternatorul. Dar majoritatea elementelor sunt cele originale, inclusiv arcurile pe spate, puntea, eșapamentul, tot ce ține de servodirecție, instalație de aer condiționat și chiar electromotorul”, a spus proprietarul pentru 4tuning.ro.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: LOCAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: LOCAL