IMAGINI ŞOCANTE. Un bărbat din Olt a omorât cu cruzime un cal, pentru că nu mai putea să care

Monday, 10 December 2018, 09:41, Sursă: REALITATEA.NET

Cruzime fără margini. Un bărbat în vârstă de 48 de ani, din Morunglav, este cercetat de poliţişti după ce, duminică seara, şi-a omorât calul pentru că n-a mai putut să transporte o căruţă încărcată cu nisip de la râul Olteţ, în satul Govora din comuna Bobiceşti.

Adaugă părerea ta

Martorii povestesc că este vorba de o iapă gestantă, căreia Gheorghe Petre, în vârstă de 48 de ani, i-a tăiat gâtul, pur şi simplu, atunci când nu a mai putut duce greutatea. Imaginile au fost postate pe Facebook, oamenii condamnând gestul acestuia, scrie Realitatea de Olt.

„Calul a fost omorât, duminică seara, pe malul Olteţului. Avea căruță cu nisip ud şi probabil ca nu mai putea trage din cauza greutății. Totul s-a petrecut în satul Govora care aparține de comuna Bobiceşti”, povesteşte unul dintre martori.

Un alt martor descrie imagini de groază. Animalul fiind gestant în lună mare, martorii puteau vedea zbaterea fătului, în ultimele clipe de viaţă ale sale şi ale mamei sale.

„Mai avea și mânz în burtă. Când am ajuns eu cu Bebe acolo, iapa era moartă și se vedea cum se zbătea mânzul în burtă. Îi umbla burta de ziceai ca vrea ea să plece”, arată un alt martor.

Oamenii din Morunglav susţin că Gheorghe Petre este un cunoscut consumator de alcool şi scandalagiu, de multe ori victimele ieşirilor sale fiind chiar membri familiei sale.