Coronavirus - România: 19398 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Doi bărbați din Botoșani, găsiți morți, într-o pădure din Boian, cu două sticle de spirt lângă ei. Cauza decesului

Wednesday, 06 May 2020, 12:01 Sursă: Realitatea.net

Bărbații, de 45, respectiv 51 de ani, angajați la o societate care se ocupă de exploatarea lemnului, au fost găsiți în pădure, la o distanță de aproximativ un kilometru. Conform polițiștilor, primul bărbat a fost descoperit în jurul orei 8, iar al doilea puțin după ora 10. 

Lângă ambii bărbați au fost găsite și două sticle cu spirt. 

Unele surse au precizat că cei doi bărbați le-ar fi spus unor localnici în urmă cu câteva zile că vor să meargă la cules de ciuperci. 

“La data de 5 mai 2020, în jurul orei 7.45, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Mediaș au fost sesizați despre faptul că, în apropierea unui canton din extravilanul localității Boian, se află trupul decedat al unui bărbat în vârstă de 45 de ani. În aceeași dimineață, în jurul orei 10.17, polițiștii au fost sesizați din nou despre faptul că, la o distanță de aproximativ un kilometru față de cantonul în cauză, pe un drum forestier, se află cadavrul unui alt bărbat, în vârstă de 51 de ani. Cei doi bărbați sunt din județul Botoșani și erau angajați ai firmei de exploatare a lemnului care acționa în zona cantonului din extravilanul localității Boian. Din primele cercetări efectuate la fața locului, pe trupurile celor doi nu au fost constatate urme de violență”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Citește continuarea pe realitateadesibiu.net.


Citeste totul despre:


Alte articole din: LOCAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: LOCAL