Demisii în lanț la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Bacău

Wednesday, 29 January 2020, 12:59 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Șapte medici de la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Bacău și-au scris demisiile, după ce colegul lor a fost amendat de Direcția de Sănătate Publică (DSP) Bacău cu 20.000 de lei.

„La acest moment în Unitatea de Primiri Urgențe de la Spitalul Județean Bacău există un val de nemulțumire din partea medicilor, vizavi de un control efectuat imediat după transferul acelui pacient suspect de infecție cu coronavirus din data de 27 ianuarie, care s-a soldat cu o amendă pentru medicul curant din acea dată, motivul practic fiind că știrea sau cazul mai întâi a apărut în presă și mai apoi la organele abilitate", a declarat Adrian Popa, managerul SJU Bacău, conform Mediafax.

Acesta a precizat că se poartă discuții cu medicii pentru a nu se ajunge la un blocaj în cazul în care aceștia își mențin dorința de a demisiona.


Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-29 14:04:55
nu mai pot...

Suntem un popor iesteric; atat cat priveste coronavirus, cat si "starile de voma" urmare dezinsectiilor....

2020-01-29 15:49:16
Aduceti medici din bangladesh, ai nostri sau molipsit de vedetism !!!

Tovarashul dottore cauta o alta sursa de parvenire daca tot nu mai are motive de spagutza ! Astia sint dottori pentru care romanii isi vind viitorul !? Niste corupti ...

2020-01-29 16:02:16
Andrei

Este o lipsă de organizare a celor de la DSP, sigur procedurile lor sunt greoaie,lente, informația va parvine așa cum ați stabilit voi... Oare la DSP era cineva la serviciu in acele momente, ori erau într-un liber de sărbătoare legală.. Ei știu cum este sa fii medic într-un serviciu permanent de urgență...? Sigur nu știu... Structurile statului se tem de știrile de presă ,pentru că le este teama sa nu se arate putreziciunea din organizarea și funcționarea lor... Care sunt măsurile concrete luate de DSP, pentru identificarea bolnavilor și împiedicarea răspândirii bolii.. Poate îl amendați și pe ziarist, .. ticăloșilor...

Alte articole din: Ultimele Stiri