Brașovul a intrat în atmosfera sărbătorilor de iarnă GALERIE FOTO

Saturday, 01 December 2018, 21:28, Sursă: REALITATEA.NET

Luminile de sărbătoare au fost aprinse în tot centrul orașului chiar în această seară, mai devreme decât în alți ani. Iluminat a fost și bradul de Crăciun, care este cel mai mare din țară, cu o înălțime de peste 30 de metri, potrivit realitateadebrasov.net.

Adaugă părerea ta

Mii de brașoveni și turiști au umplut până la refuz Piața Sfatului pentru a asista la unul dintre cele mai așteptate evenimente din luna decembrie. Peste 160.000 de leduri și 700 de modele luminoase au fost folosite în acest an.

Pe următoarele străzi au fost montate 227 de modele luminoase: str. N. Iorga, str. Lungă (în dreptul Casei Armatei), Livada Poştei, b-dul Eroilor, str. Mureşenilor, str. George Bariţiu, Şirul Ghe. Dima, str. C. Brâncoveanu, str. Prundului, str. Poarta Şchei, str. Grigoraş Dinicu, str. N. Bălcescu, la care se adaugă modelele de pe stâlpii din Piaţa Sf. Ioan.

Pe străzile Apollonia Hirscher, str. Postăvarului, str. M. Weiss, accesul dinspre Weiss spre Piaţa Enescu şi pe str. Diaconu Coresi, au fost montate 69 de traversări cu ţurţuri, având în total 42.228 de leduri (32.292 de becuri şi 9.936 de flash-uri).