Coronavirus - România: 18982 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

ACCIDENT. Muncitor în comă după ce s-a intoxicat cu gaze în timp ce evacua apa dintr-un bazin

Saturday, 28 June 2014, 17:04 Sursă: Mediafax

Potrivit datelor furnizate de reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, bărbatul, în vârstă de 42 de ani, lucrează ca muncitor necalificat la o firmă din Galați care are contracte pentru lucrări la stația de alimentare cu apă de la Priseaca, stație care asigură furnizarea apei în municipiul Târgoviște.

Sâmbătă, bărbatul a încercat să golească un bazin cu apă din incinta stației de alimentare și s-a intoxicat cu gazele emanate de pompa de evacuare a apei. În momentul în care echipajele medicale care au fost chemate de urgență la locul incidentului au ajuns la el, muncitorul era conștient și a cooperat cu medicii, însă pe drumul către spital starea acestuia s-a agravat.

Conform sursei citate, când a ajuns la Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște bărbatul intrase în comă. El a rămas internat, medicii încercând să îi salveze viața.

Poliția Dâmbovița a deschis un dosar penal în acest caz, întrucât incidentul este considerat accident de muncă, în condițiile în care bărbatul se afla în timpul serviciului.


Vezi mai multe


Alte articole din: LOCAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: LOCAL