8.000 de țigarete de contrabandă, descoperite la bordul unei nave

Monday, 30 December 2019, 13:37 Sursă: politia frontiera

Autor: Realitatea.NET

În data de 29.12.2019, în Portul Constanța, acționând în baza unei informaţii, o echipă comună de control, formată din poliţişti de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanța – Punctul de Trecere a Frontierei Constanța, câinele de serviciu Pobaza specializat pe detecția produselor din tutun, lucrători vamali şi lucrători din cadrul Căpităniei Zonale Constanţa, a efectuat controlul specific asupra unei nave sub pavilion Sierra Leone, sosită din direcţia Turcia.

În urma controlului efectuat asupra navei, au fost descoperite ascunse şi nedeclarate, în gura de ventilație a unui hambar, 8.000 de țigarete, fără timbru fiscal, posesorul acestora fiind un cetăţean egiptean, în vârstă de 28 de ani.

Întreaga cantitate de țigări, în valoare de aproximativ 6.000 de lei, a fost ridicată în vederea confiscării de către Biroul Vamal Constanța, iar comandantul navei a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 5.000 de lei, conform prevederilor legale în vigoare.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2019-12-30 19:56:55
Traian Velea

Ha ..ha .. ha .. !!! L-au prins in sfarsit pe "capo di tutti capi" ! Gata ! .. am stopat si contrabanda cu tigari ! Ha.. ha.. Sa facem un calcul simplu .. 8000 de tigarete = 400 de pachete = 40 de cartoane .. mai butin de un box (50 de cartoane). Vitejii nostrii politisti .. care se lupta la greu cu contrabanda .. de la orice control pe care-l fac la vreo nava, nu pleaca fara cel putin un carton de tigari si o sticla de whisky / de caciula .. plus ca mai dau si iama in alimentele din cambuza . Marinarii straini se uita si se crucesc .. nu proteseteaza pentru ca daca supara "organul" .. scotocesc toata nava asa cum a fost probabil si in cazul de fata. Si cand te gandesti ca ei reprezinta prima noastra interfata cu cetatenii straini ... Rusine !!!

Alte articole din: Ultimele Stiri