Articolele din categoria MODĂ & FRUMUSEŢE:

Specialista în frumusețe Amalia Drăghici și sfaturile sale pentru un ten perfect
Specialista în frumusețe Amalia Drăghici și sfaturile sale pentru un ten perfect
Cum poți să te menții tânără, ce trebuie să faci pentru a avea un ten impecabil, cum aplicăm machiajul semi permanent, sau ce înseamnă un machiaj smokey, sunt câteva dintre întrebările la care make-up artistul Amalia Drăghici a răspuns pentru www.iClara.ro. Cu o experiență vastă în industria frumuseții, Amalia oferă cele mai importante sfaturi pentru femeile care își doresc un ten sănătos și tânăr. Și e clar că toate visează la asta.  
6 pași pentru un machiaj corect
6 pași pentru un machiaj corect
Petru orice doamnă sau domnișoară, astăzi, machiajul este un lucru extrem de esențial. Și cum nu este ușor să te machiezi corect, frumos și sănătos, am apelat la sfaturile unuia dintre cei mai renumiți make-up artiști de la noi. Într-un interviu oferit Realitatea.net, Amalia Drăghici a povestit câteva dintre secretele unui make-up reușit și le pune la zid pe cele care abuzează de solar sau prea mult make-up. Ce trebuie să eviți și ce nu trebuie să lipseacă atunci când vine vorba de machiaj, într-un interviu generos cu frumoasa artistă Amalia Drăghici.
Adrian Perjovschi organizeaza workshop-ul   “Look de vedeta - secrete si coafuri”
Adrian Perjovschi organizeaza workshop-ul “Look de vedeta - secrete si coafuri”
Adrian Perjovschi, unul dintre cei mai cunoscuti hairstylisti din Romania, organizeaza workshop-ul “Look de vedeta - secrete si coafuri ”, pe 27 octombrie de la ora 18.00. Timp de 4 ore, participantele vor afla care sunt secretele la indemana oricui pentru a avea un par sanatos si un look perfect si vor invata sa se coafeze singure, intr-un mod cat mai inventiv, surprinzator si simplu, in doar 10 minute, pentru intalnirile importante din viata lor.