Articolele din categoria EUROPARLAMENTARE 2019:

Europarlamentare 2019. România, codașă la atragerea de fonduri europene
Europarlamentare 2019. România, codașă la atragerea de fonduri europene
Alegeri europarlamentare 2019. De 12 ani, România este membră a Uniunii Europene, iar Uniunea ne-a pus la dispoziție zeci de miliarde de euro să dezvoltăm sistemele de sănătate și educație sau să ne punem infrastructura la punct. Sunt bani pentru dezvoltarea comunelor, bani pentru micile afaceri sau fonduri destinate tinerilor care nu au un loc de muncă. Cu toate acestea, țara noastră NU a reușit să gândească proiecte și să atragă bani care să conducă mai apoi la dezvoltarea societății.
Alegeri europarlamentare 2019. Liste complete candidați. Cum votăm la referendumul pe justiție
Alegeri europarlamentare 2019. Liste complete candidați. Cum votăm la referendum - LIVE UPDATE
Alegeri europarlamentare 2019. Ziua referendumului pe justiție. Mai bine de 18 milioane de români cu drept de vot sunt chemați la urne, astăzi, 26 mai 2019, pentru a-și alege reprezentanții, în următorii 5 ani, în Parlamentul European. Secțiile de votare s-au deschis la ora 7:00. În premieră, anul acesta, Biroul Electoral Central va prezenta, în timp real, prezența la vot. Află, din materialul următor, tot ce trebuie să știi despre alegerile europene. Vei vedea cum votăm și la ce trebuie să fim atenți când mergem la vot. Tot aici, vei putea consulta lista completă de candidați la europarlamentare și vei afla care sunt cele două întrebări la care românii sunt așteptați să se pronunțe, prin DA sau NU, la referendumul pe justiție. De altfel, site-ul nostru, www.realitatea.net, îți va oferi, în timp real, cele mai noi informații din ziua alegerilor. Pe cine votăm la europarlamentare? Consultă lista completă a candidaților și vezi care este prezența la vot, în timp real.
Alegeri europarlamentare 2019. Program de vot. La ce oră se închid secțiile de votare
Alegeri europarlamentare 2019. Program de vot. La ce oră se închid secțiile de votare
Alegeri europarlamentare 2019. Program de vot la europarlamentare. Duminică, 26 mai 2019, peste 18 milioane de români cu drept de vot sunt așteptați la urne. Românii vor alege pe cine vor trimite în Parlamentul European, pentru următorii 5 ani, și se vor pronunța, prin DA sau NU, cu privire la cele două întrebări ale referendumului pe justiție convocat la inițiativa președintelui Klaus Iohannis. Toate detaliile privind procesul de votare vor fi prezentate, duminică, pe site-ul nostru, www.realitatea.net, în timp real.
Alegeri europarlamentare 2019
Alegeri europarlamentare 2019. Cine NU poate vota duminică. Persoanele care NU au drept de vot
Alegeri europarlamentare 2019. Duminică, 26 mai 2019, în România au loc alegeri europarlamentare. Dacă peste 18 miloane de români sunt așteptați, duminică, la vot, există și persoane care NU au drept de vot. Află, din materialul următor, cine poate și, mai ales, cine NU poate vota la alegerile din 26 mai. Pe tot parcursul zilei de duminică, Realitatea.NET îți va oferi toate datele despre cum decurge votul, precum și care este prezența la vot.
Europarlamentare 2019. Cum votăm la alegerile de duminică
Europarlamentare 2019. Cum votăm la alegerile de duminică
Europarlamentare 2019. Cum votăm la alegerile europarlamentare 2019. Duminică, 26 mai 2019, românii cu drept de vot sunt aşteptaţi la urne pentru a-şi alege reprezentanţii în Parlamentul European, dar şi pentru a răspunde celor două întrebări ale referendumului pentru justiţie. Vor fi două scrutine şi trei buletine de vot. În următorul material puteţi vedea care sunt paşii pe care trebuie să îi urmaţi pentru a vă exercita dreptul constituţional.