Articolele din categoria ALTE SPORTURI:

Sursa foto: Facebook / Alin Șavlovschi
Povestea impresionantă a olimpicului care se antrenează pe o pistă improvizată
Un tânăr sportiv din județul Tulcea are o poveste impresionantă. S-a antrenat cum a putut, iar la 16 ani, Alin Șavlovschi a reușit să obțină medalia de bronz la atletism. Pentru a ajunge la performanță a fost nevoit să improvizeze o pistă și obstacole dintr-un stâlp și o țeavă, de care a legat o panglică. Părinții fac multe sacrificii, ca să-și vadă copilul campion, așa cum își dorește. 
Sursa foto: Pixabay
Dansul la bară, un nou sport recunoscut oficial de Ministerul Sportului
Ministerul Sportului a anunțat că dansul la bară și Padelul sunt recunoscute oficial ca două noi ramuri sportive. Ordinele de ministru au fost publicate și în Monitorul Oficial. Potrivit informațiilor din comunicatul transmis de către minister, dansul la bară combină gimnastica artistică și acrobația. Se poate practica de sportivii foarte bine antrenați, pentru că necesită echilibru, flexibilitate și agilitate. De cealaltă parte, Padelul se joacă în echipe de câte două persoane, pe un teren asemănător celui de tenis, însă, cu pereți de sticlă. Acesta se bucură de popularitate mai ales în rândul familiilor și grupurilor de prieteni datorită ușurinței cu care se practică. 
Campion la box, ucis în bătaie, în fața unei școli
Campion la box, ucis în bătaie, în fața unei școli - rezultatul necropsiei, tulburător. Sora victimei a mai pierdut un frate, înainte de tragedie
Apar noi detalii șocante în cazul crimei din Bacău, după un incident în trafic. Bărbatul ucis în bătaie era campion la box și are o poveste tristă: a crescut la casa de copii, iar sportul l-a ajutat să-și facă un nume, scrie realitateasportiva.net. Bătăușii au fost lăsati in libertate de oamenii legii, pentru că procurorii n-au reușit să dovedească o legătură directă între lovituri și deces. Medicii legiști spun că boxerul ucis în bătaie ar fi murit, de fapt, din cauza unui accident vascular cerebral. 
David Popovici / Foto: Inquam Photos
David Popovici, dublu campion mondial la NATAȚIE. Gestul prin care a cucerit Ungaria - primul român care a ridicat maghiarii în picioare - VIDEO
Mare realizare pentru România! David Popovici, un tânăr de doar 17 ani, un puști, cum l-au numit mulți, a reușit, pe lângă performanța de neegalat de a aduce AURUL României la Campionatul Mondial de Natație de la Budapesta, să readucă în inimile românilor mândria recunoașterii ca națiune. La festivitatea de premiere, în timpul intonării imnului țării noastre, maghiarii s-au ridicat în picioare, în semn de respect - dovadă incontestabilă a recunoașterii valorii!