Un şofer BEAT, cu numere de MAI, filmat în timp ce circula în zig-zag

Sunday, 09 February 2020, 19:25 Sursă: Realitatea.net

Autor: Realitatea.NET

Un alt șofer, care venea spre Suceava, a observat că autoturismul care se afla în fața sa circula haotic și i-a spus pasagerului de pe scaunul din partea dreaptă să filmeze. Pe imagini se vede cum autoturismul cu numere ce aparțin MAI circulă în zig-zag.

Fiind sigur că șoferul respectiv este beat cel care a făcut filmarea a sunat la 112. Polițiștii s-au sesizat și în momentul în care autoturismul a intrat în municipiul Suceava, în imediata apropiere a sediulului Inspectoratului de Poliție Județean Suceava, l-au oprit pe șofer în trafic. Oamenii legii au stabilit că mașina ar aparține Prefecturii Suceava.

Imagine

Polițiștii au vrut să-l testeze pe bărbat cu aparatul etilotest, dar acesta a refuzat, fiind condus la spital unde i s-au recoltat probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Citeşte continuarea pe realitateadesuceava.net


Citeste totul despre:


Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-02-09 21:58:16
Va fi dat afara !? Daca un oficial al statului e un astfel de exemplu !?

Atunci cine sa mai respecte legea ? Cind se termina cu super imunitatea infeactorilor fata de lege, fara de tara, fata de ceilalti cetateni care nu sint bujetari !??? Cind se va termina cu plata salariilor si pensiilir acestor mainutze paduchioase !?

Alte articole din: SOCIAL