Şoc pentru un buzoian după ce i-au fugit chiriaşii, membrii unui cult religios. Ce au lăsat în urmă

Tuesday, 13 March 2018, 09:58 Sursă: REALITATEA.NET

O familie din Buzău, adeptă a unui cult religios, este acuzată că a lăsat un dezastru de proporţii în apartamentul în care a locuit cu chirie şi datorii de câteva mii de lei la utilităţi. Chiriaşii, doi adulţi şi patru copii, transformaseră jumătate din locuinţă în crescătorie de ciuperci, spre surprinderea vecinilor. Au plecat pe furiş, în urma lor rămânând doar o cheie într-o cutie poştală.

Adaugă părerea ta

Este incredibil, dar adevărat! Într-un apartament cu trei camere de pe Bulevardul Unirii, din Buzău, a funcţionat mulţi ani o ciupercărie, despre care prea puţin s-a ştiut. A avut grijă de mica afacere o familie de oameni religioşi, chiriaşi în locuinţa transformată parţial în ciupercărie. Potrivit acestuia, întreaga asociaţie a fost deranjată de această familie, care în ultima vreme tot aducea materiale pentru întreţinerea ciupercăriei din sufragerie şi de la subsol.

Potrivit adevarul.ro, proprietarul apartamentului nu i-a văzut foarte des la ochi. El a contat însă pe corectitudinea unor oameni religioşi şi i-a tot amânat cu datoriile până când s-a trezit într-o zi cu un telefon prin care a aflat că i-au plecat chiriaşii pe furiş.

"Am fost sunat de chiriaş săptămâna trecută pentru a-mi spune că se mută, că îi este ruşine să mă întîlnească şi că îmi lasă cheia în cutia poştală. Nu facturi plătite, chitanţe, nimic. Mai mult, în casă am găsit dezastru: apa curgea, o uşă distrusă, mizerie, pământ, rumeguş, scânduri", ne-a spus proprietarul apartamentului.

Aceştia i-au lăsat proprietarului o datorie de peste 2.000 de lei la utilităţi. A fost sunat de chiriaş săptămâna trecută pentru a-i spune că se mută şi că îi lasă cheia în cutia poştală.