Coronavirus - România: 19907 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

O biserică e deschisă non-stop pentru patrupede. Ce se întâmplă la slujbele de duminică

Tuesday, 29 October 2019, 18:53 Sursă: REALITATEA.NET

Parintele Joao Paulo Araujo Gomes primește câini maidanezi în biserică pentru a le găsi o casă și un stăpân printre credincioși. Prin „metoda” părintelui brazilian au fost adoptați foarte mulți câini.

În timpul slujbelor de duminică, când părintele Gomes vorbește despre iubirea față de aproape, câinii se plimbă în biserică și primesc câte o mângâiere din partea enoriașilor.  

Biserica din Gravata este mereu plină și oamenii, mai ales copiii vin cu multă plăcere și bucuroie la slujbele ținute de părintele Gomes. 

Câinii sunt ai locului, ei primesc hrană și sunt îngrijiți de părinte și de cei de la biserică, dar și de enoriași. Aici au mereu un adăpost.  

„Întotdeauna vor putea intra in biserică, pot dormi aici, mânca și bea apă, pot găsi adăpost și protecție, pentru că aceasta este casa Domnului, iar ei sunt Dumnezeu", scrie preotul pe pagina sa de Facebook. 

„Azi, sunt copiii mei și dorm cu mine în pat", povestește preotul, ale carui fotografii au devenit virale pe Facebook.

Pentru câinii răniți, bolnavi, preotul găsește mereu soluții pentru a le asigura medicamente și tratamente. 

Acțiunile preotului Gomes au reușit să reducă numărul câinilor abandonați pe stradă. Părintele le-a găsit un stăpân și o casă și pe mulți i-a adoptat chiar el. 

Astfel, în orașul Gravata, care numără 228.000 de locuitori, numărul câinilor abandonați a scăzut foarte mult.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL