Coronavirus - România: 18283 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

MESAJE DE 8 MARTIE 2018. Cele mai frumoase urări pe care i le poți face mamei de Ziua Femeii

Wednesday, 07 March 2018, 15:35 Sursă: REALITATEA.NET

MESAJE DE 8 MARTIE 2018. Unei singure fiinte din viata mea ii datorez tot ceea ce eu am si ceea ce sunt azi. Ea mi-a dat nastere, m-a crescut si m-a invatat sa iubesc. Nu exista cuvinte care sa o descrie! La multi ani, mama!

MESAJE DE 8 MARTIE PENTRU MAMA: Tu esti pentru mine o femeie frumoasa, o prietena speciala si o mama minunata. Ma simt mandra si norocoasa pentru ca esti mama mea. La multi ani, mamă!

MESAJE 8 MARTIE: Singura persoana care va avea intotdeauna incredere in mine, care va fi intotdeauna langa mine, care ma va iubi intotdeauna intotdeauna... mama mea! La mulţi ani, mamă!

MESAJE DE 8 MARTIE PENTRU MAMA: La mulţi ani, mamă! Să trăieşti fără să îmbătrâneşti şi să ai o viaţă lipsită de griji, ca în poveşti!

MESAJE 8 MARTIE: Bratele mamei sunt facute numai din iubire, si de aceea copiii adorm atat de usor in ele. La multi ani, mami!

MESAJE DE 8 MARTIE PENTRU MAMA: La mulţi ani, mamă! Îţi mulţumesc pentru că mi-ai dat viaţă şi pentru că mi-ai fost aproape mereu şi m-ai iubit necondiţionat!

MESAJE 8 MARTIE: Îti urez ca implinirile, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca intotdeauna. Fie ca primavara sa iti inunde sufletul cu bucurie si cu parfumul tuturor florilor. Iti doresc un 8 martie cat mai frumos. La multi ani!

MESAJE DE 8 MARTIE PENTRU MAMA: Au trecut anii peste tine, mama, ca ninsorile peste munti si ai ajuns acum acolo sus unde zapezile nu se mai topesc si parul tau ramane nins. Esti mareata ca muntii acuma si in tine ne avem izvoarele noi, toti copiii tai; asta vreau sa-ti aduc aminte atunci cand regreti ca am ajuns departe de tine.

MESAJE 8 MARTIE: Iti urez o zi a femeii in care sa te bucuri de fiecare raza de soare, de fiecare camp de verdeata si... de dragostea mea neconditionata. La multi ani, draga mea mama!

MESAJE DE 8 MARTIE PENTRU MAMA: Pentru cea mai buna mama din lume, pentru persoana care are intotdeauna rezervat un zambet pentru mine!

MESAJE 8 MARTIE: Daca s-ar sarbatori o zi pentru fiecare lucru pe care l-ai facut pentru mine, ar fi ziua ta in fiecare zi! Multumesc, mama!

MESAJE DE 8 MARTIE PENTRU MAMA:  Viata nu este perfecta si probabil nu va fi niciodata. Insa nu-mi voi pierde vreodata speranta pentru ca stiu ca te voi avea mereu alaturi, chiar daca intreaga lume s-ar destrama.

MESAJE 8 MARTIE: Te iubesc ca pe o mama, te respect ca pe o femeie si am incredere in tine ca intr-o prietena. Insemni atat de mult pentru mine, draga mama!

MESAJE DE 8 MARTIE PENTRU MAMA: Multumesc, mama, pentru ca-mi amintesti mereu de tot ce e mai important in viata. Iar azi şi întotdeauna... esti tu! La multi ani, mama!

MESAJE 8 MARTIE: Cel mai bun medicament din lume este imbratisarea unei mame!

MESAJE DE 8 MARTIE PENTRU MAMA: In aceasta zi speciala, vreau sa aduc primavara in sufletul tau, impreuna cu toata iubirea mea! La multi ani, mamă!

MESAJE 8 MARTIE:  Iti multumesc ca m-ai iubit si m-ai invatat sa iubesc si pe ceilalti, dar mai ales pe tine. La multi ani, mami!

MESAJE DE 8 MARTIE PENTRU MAMA: Chiar daca azi o sa te pierzi printre flori si declaratii de dragoste, nu uita ca exista in viata ta cineva care te iubeste mai presus de orice... La multi ani, mamă!

MESAJE 8 MARTIE: Primavara de neuitat! Fie ca 8 martie sa iti aduca atat de multe flori incat sa te pierzi printre ele si tot atatea declaratii de dragoste! La mulţi ani, mamă!

MESAJE DE 8 MARTIE PENTRU MAMA: Fie ca toate implinirile, sanatatea si spiritul acestei zile de 8 Martie sa te insoteasca pretutindeni!

MESAJE 8 MARTIE: La mulţi ani, mamă! O femeie atat de minunata ca tine merita ca fiecare zi sa fie 8 martie!

MESAJE DE 8 MARTIE PENTRU MAMA: Nu exista nicio catifea mai fina decat atingerea ta, niciun trandafir mai frumos decat zambetul tau, nicio zi mai senina decat zambetul tau. La multi ani, mamă!

MESAJE 8 MARTIE: Fie ca ziua de 8 Martie sa-ti aduca toata lumea la picioare, zambetul pe buze si toata fericirea de pe pamant. La multi ani!

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL