Coronavirus - România: 4057 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

MARTOR OCULAR. Studenții de la Facultatea de Drept întâmpină probleme la cantină

Thursday, 11 December 2014, 16:09 Sursă: REALITATEA.NET

O cititoare REALITATEA.NET ne-a scris despre problemele pe care le întâmpină zilnic studenții de la FACULTATEA DE DREPT din București, iar conducerea nu a găsit nicio soluție.

"Suntem un grup de studenti de la Facultatea de Drept si va prezentam o situatie neplacuta pentru noi, dar cred ca si pentru bugetul statului. In cadrul Facultatii noastre exista o cantina unde se poate servi mancare calda, la preturi mici. Cantina, din cate stim noi, ne este destinata strict noua, studentilor, fiind bugetata din bani publici.
Problema noastra, a studentilor este ca, la orele de varf ajungem sa stam la coada si jumatate de ora pentru a putea manca. Asta pentru ca angajatii companiilor din zona vin si mananca aici. Nu ni se pare normal ca acesti corporatisti sa serveasca masa alaturi de noi.
Am sesizat conducerea facultatii, care a pus 2-3 afise in care era specificat faptul ca doar pe baza de legitimatie de student/camin se poate servi masa aici. Afisele acelea au disparut foarte repede, ba mai mult, cei din exterior (corporatistii) cand le-au vazut le-au luat in ras ("s-a mai spus lucrul asta, sa fim seriosi, este spre binele lor sa mancam si noi aici, fac si ei profit"- asta a auzit chiar unul din colegii nostrii).", ne-a scris Mihaela, o cititoare REALITATEA.NET.

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL