Guşă: Cum arată clasamentul puterii în PNL. Candidatura lui Rareş Bogdan la Primaria Capitalei ar închide jocul

Sunday, 09 February 2020, 01:15 Sursă: Realitatea.net

Autor: Realitatea.NET

"Exista un meci instalat acum intre Ludovic Orban si Rares Bogdan, n-o sa-l recunoasca niciunul, care nu e legat nici de presedintia PNL-ului, presedinte la PNL stim ca e Klaus Iohannis, e un meci legat de mizele imediate pe care le-ar putea avea, apropo de candidatul la Primaria Bucuresti. Treburile stau in felul urmator: nu exista nimeni la PNL, in afara de Ludovic Orban si Rares Bogdan, care sa poata sa aiba sanse in fata USR PLUS si Firea pentru ca ceea ce se pregateste cu oameni care nu au notorietate intr-o campanie extrem de politica, cum e campania pe Bucuresti, si atunci fiecare se pozitioneaza, si Ludovic, si Rares, in functie de acest azimut. Pentru Orban, o candidatura cu sanse de a castiga la Primaria Bucuresti este o iesire extrem de onorabila, care astazi pare posibila din acest vartej in care a fost introdus in dorinta lui Iohannis pentru anticipate. Pentru Rares, inseamna o upgradre a puterii politice in interiorul PNL. Pentru ca o victorie la Bucuresti il face al doilea ca importanta dupa Iohannis", a spus Cozmin Gusa, in emisiunea "Realitatea romaneasca".

"Aceasta relatie genereaza nervozitate si am vazut ca Ludovic Orban a fost mai nervos decat Rares tocmai pentru ca mizele sunt atat de mari. Ludovic Orban poate sa castige Primaria Capitalei, pentru ca ia scorul partidului, are si experienta administrativa, are si autoritate, chiar din functia de prim-ministru pe care nu o va pierde decat poate inaintea campaniei, dar Rares are mai mari sanse politice pentru ca, spre deosebire de Orban, el poate sa ia scorul partidului, dar in plus are posibilitatea pe care Orban nu o are, de a lua mare parte din publicul USR PLUS pe care si l-a castigat din fotoliul de moderator la Realitatea. Probabil o candidatura a lui Rares la Primaria Capitalei ar inchide jocul. Rares prima sansa, Orban a doua, dar ambii sunt singurii care au sanse din PNL sa castige Primaria Capitalei, alti oameni nu au", a mai spus Gusa. 

Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-02-09 02:29:01
Paine si circ in Romanica

Mamaligare trezeste-te, bucurestenii nu voteaza oameni din Cluj sa le conduca primaria, mai ales pacalicii astia, Cap de Penis are val de antipatie mare datorita arogantei burghezo-pnliste afisate strident precum rujul sau parfumul unei curve ramas intr-un lift, asemanare mult cu Ponta vs. Iohannis, iar Orban sa ma ierte Dumnezeu, numai tu ii scornesti calitati, a mai incercat omul si a supt-o cu inghitituri. Pana la urma ce mortii tai esti tu, PSD-ist sau PNL-ist? Esti hermafrodit politic? Daca vreti sa scapati de Firea nu merge decat toata lumea cu dementul ala Nicusor Dan, dar nu cred ca sunteti dispusi sa scapati dementa in primarie si pe USR sa-si mareasca cota acesta fiind un motiv pentru alegerile in 2 tururi, fara ele Firea ii face muci pe pacalicii astia 2. Numai N. Dan ar avea sanse reale in fata ei, dar nu va convine voua PNL-istilor sa-i scapati la magiun pe USR-isti, ii vreti doar ca femei de serviciu, spalatori de WC-uri dupa cururile voastre. Mamaligarii incep sa se pri

2020-02-09 10:13:36
Gabriel Marinescu

Toate comentariile lui Cosmin Gusa ce se vor"analize"se dovedesc in final doar niste"fasuri"ce nu au legatura cu realitatea,ele sunt menite doar sa manipuleze fin pe fraieri si sa deturneze voturi.Capitala poate fi castigata fara alte pierderi(de Rares Bogdan este nevoie la UE si de Orban la Executiv fiind de departe cel mai in tema si mai bine pregatit premier ce l-a avut Romania dupa 1990!)de Nicusor Dan daca nu ar fi tinut in sah tocmai de...USR-PLUS prin contracandidatura acestui veritabil PUTZOI de Vlad Voiculescu!Deci aviz celor ce injura pe criticii acestei"aliante"ce se dezintegreaza din interiorul penetrat de tot felul de infiltrati ce"trag"in directii total opuse!Cea mai desteapta mutare ar fi ca Nicusor Dan sa candideze din partea PNL beneficiind atat de simpatiile proprii cat si de electoratul dreptei.

Alte articole din: POLITICĂ