Coronavirus - România: 457848 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cătălin Rădulescu, amenințat cu excluderea din PSD: ”Nu mă interesează ce vrea Ciolacu, ci sănătatea mea”

Monday, 31 August 2020, 19:58 Sursă: Realitatea Plus

Autor: Irina Chirtoc

Rădulescu a precizat că a trimis conducerii partidului rezultatele medicale și că sunt invocate motive false pentru ca anumiți membri să fie dați afară din partid.

”Credeți-mă că nu mă interesează ce vrea domnul Ciolacu în acest moment, mă interesează sănătatea mea. E mai importantă familia și persoana mea decât domnul Ciolacu. Sunt de 25 de ani în partidul ăsta și refuz, ca medic măcar, să ascult astfel de prostii. Știe că sunt bolnav, știe că sunt internat în spital. E problema lui să mă dea afară dacă asta este dorința dânsului. Îi doresc să fie și dânsul bolnav o dată ca să poată să fie dat afară de alții.
Haideți să vă spun ceva. Asta e motivația lor, să dea oamenii afară pentru că altfel n-au motive. Și lui Grindeanu, și lui Ciolacu le-am trimis de dimineață rezultatele mele, le-am arătat că sunt în spital”, a spus deputatul PSD. 

Din cei 209 parlamentari social-democrați, în sală au fost prezenți 204. Cei cinci absenți au fost Carmen Dan, Cătălin Rădulescu, Adrian Todor, Roxana Pățurcă și Dan Ciocan. 

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL