Coronavirus - România: 20103 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Au decis să adopte un copil după lungi aşteptări! Când i-au aflat numele, au izbucnit în plâns

Tuesday, 06 June 2017, 17:29 Sursă: REALITATEA.NET

Walt și Annie au crescut împreună, iar cu timpul s-au îndrăgostit unul de celălalt. În timp ce își împărtășeau planurile de viitor într-o noapte, fiecare dintre ei și-a exprimat dorința de a avea o fetiță la un moment dat, iar Walt i-a destăinuit iubitei lui că a visat cum va arăta fiica lui. Mai mult, amândoi aveau o slăbiciune pentru același nume: Chloe!

Walt și Annie Manis și-au unit destinele, iar după câțiva ani de căsătorie au decis că este timpul să își mărească familia. Însă, nu credeau că va fi atât de dificil ca Annie să rămână însărcinată. Lunile de așteptare s-au transformat în ani, iar dorința lor tot nu se împlinea.

În decurs de patru ani, cuplu nu a putut să aibă un copil. Amândoi se simțeau epuizați, așa că Annie a decis să adopte un copil. Dar Walt era împotriva adopției și nici măcar nu dorea să vorbească despre acest lucru. Considera că este un pas greșit.

Cu toate acestea, Annie a făcut demersurile pentru adopție, în ciuda faptului că amândoi aveau îndoieli în legătură cu această decizie.

După câteva zile, femeia a primit o scrisoare de la centrul de adopție. Mama copilului a ales părinții și ar fi vrut să se întâlnească cu ei. Walt încă mai avea îndoieli. Uitaseră până și de numele Chloe și simțea că nimic nu mai mergea conform planului.

Când s-a întâlnit cu Alison, Walt a recunoscut în ea copia adultă a acelei fetițe pe care eel o visase în urmă cu mulți ani. Femeia le-a spus soților Manis că a ales deja un nume pentru copilă. Își dorea ca pe ea să o cheme Chloe!

Toate îndoielile pe care le aveau Walt și Annie s-au risipit pe loc. Erau siguri că ea este fetița pe care au așteptat-o atâta timp.

Sursă: unica.ro


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL