Coronavirus - România: 54009 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

100.000 de euro pentru renovarea unei toalete

Friday, 02 November 2018, 17:26 Sursă: REALITATEA.NET

Altfel spus, autorităţile sunt dispuse se achite pentru toaleta publică situată în centrul municipiului, în parcul din faţa Halelor, cât pentru cumpărarea unei vile de lux într-o zonă exclusivistă.

Potrivit RealitateadePrahova.net, în prezent aleșii locali au aprobat un studiu de fezabilitate pentru un proiect de reparaţii la respective toaletă.

Devizul general e estimat la puţin peste 432.000 de lei cu tot cu TVA, din care lucrările propriu-zise ar valora circa 317.000 de lei, iar restul sumei ar merge pe servicii, potrivit informaţiilor din studiul aprobat miercuri de Consiliul Local Ploieşti, un studiu realizat de SC Crindesign Proiect SRL şi care arată că respectivul WC public ocupă mai puţin de 130 de metri pătraţi în subteran şi circa 76 la suprafaţă.

Costurile foarte mari sunt puse pe seama necesităţii unor lucrări de consolidare. Studiul mai evidenţiază că obiectivul a fost afectat de inflitraţii şi nu dispune de un sistem de ventilaţie adecvat, iar instalaţiile sanitare şi electrice sunt defecte.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL