Simona Halep, premiată de Patriarhul Daniel!

 

După ce a prezentat românilor trofeul de la Wimbledon pe Arena Națională, Simona Halep a fost premiată de Patriarhul României!

Patriarhul Daniel i-a acordat astăzi Simonei Halep ”Crucea Patriarhală”, cea mai înaltă distincţie a Patriarhiei Române, în cadrul unei ceremonii care a avut loc la Reşedinţa Patriarhală. De asemenea, sportiva româncă a mai primit de la Patriarhul Daniel o ”Biblie Centenar”.

”Simona este pentru mulți tineri astăzi un simbol al hărniciei, perseverenței și speranței. Ne bucurăm să scoatem în evidență că toate realizările domniei sale sunt expresia talentului cultivat prin efort susținut, prin efort constant”, a spus Patriarhul României, potrivit basilica.ro.

”Pe lângă toate acestea însă, Biserica, dragă Simona, prețuiește foarte mult faptul că mărturisiți în public prin semnul Sfintei Cruci credința creștină ortodoxă și prin aceasta arătați că reprezentați cu fidelitate poporul român credincios, jertfelnic și talentat. Vă dorim ani mulți, cu sănătate și bucurie și mult ajutor de la Dumnezeu!”, i-a transmis Preafericitul Daniel Simonei la oferirea ”Crucii Patriarhale”, potrivit sursei citate.

Vezi pe realitateasportiva.net ce a spus ”Regina de la Wimbledon” după ce a primit ”Crucea Patriarhală”.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?