14 școli și grădinițe din București, ÎNCHISE, joi și vineri, din cauza gripei. Lista completă

 
Scoli inchise Bucuresti
Scoli inchise Bucuresti

Scoli inchise Bucuresti. Inspectoratul Școlar al Municipiului București a decis suspendarea activității în 14 unități de învățământ (școli și grădinițe).Scoli inchise Bucuresti. Cursurile vor fi suspendate pentru zilele de joi și vineri.

Decizia de închidere a școlilor și grădinițelor a fost luată la recomandarea Direcției de Sănătate Publică din cauza absentismului ridicat. 

Listă școli închise București

Școli închise București. Direcţia de Sănătate Publică a Muncipiului Bucureşti a transmis Inspectorului Şcoalar General propunerea de închidere, în zilele de 31 ianuarie şi 1 februarie, a următoarelor unităţi de învăţământ:

- Complex Social de Servicii Sf. Andrei

- Grădiniţa nr. 50

- Grădiniţa nr. 47

- Şcoala gimnazială nr. 162

- Şcoala gimnazială Iancului - grădiniţă

- Şcoala nr. 66

- Şcoala nr. 195

- Şcoala nr. 88

- Şcoala nr. 70

- Grădiniţa Scufiţa Roşie

- Grădiniţa nr. 207

- Grădiniţa nr. 4

- Grădiniţa nr. 60

- Grădiniţa nr. 229

- Grădiniţa Albinuţele

De sâmbătă, 2 februarie, elevii intră în vacanţă, până luni, 11 februarie.

Scoli inchise Bucuresti.  Directorul Institutului „Matei Balș", Streinu Cercel, a precizat că este important ca, în vacanţă, elevii să evite aglomerațiile.

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a reamintit miercuri că inspectoratele şcolare împreună cu direcţiile de sănătate publică pot lua decizia suspendării cursurilor, acolo unde absenteismul din cauza gripei depăşeşte 20% la clasă sau în şcoală. 

E oficial! Avem EPIDEMIE de gripă în România. Ministrul Sănătății: Nu trebuie să ne panicăm!

"Inspectoratele şcolare împreună cu direcţiile de sănătate publică pot să ia decizia suspendării cursurilor acolo unde absenteismul depăşeşte 20% la clasă sau în şcoală. Circulaţia virusului gripal este mai intensă în anumite regiuni. Acolo măsurile trebuie luate în concordanţă cu ceea ce se întâmplă", a precizat ministrul Sănătăţii, într-o conferinţă de presă.

Scoli inchise Bucuresti.  Sorina Pintea a spus că judeţele afectate de gripă sunt în sudul ţării şi focare locale în rest.

"Gripa evoluează pe tot teritoriul ţării chiar dacă la intensităţi diferite. Din fericire, această gripă este datorată unei tulpini care are forme uşoare şi medii", a explicat ministrul.

Scoli inchise Bucuresti.   Ea a menţionat că numărul cazurilor de îmbolnăviri în şcoli, în prima săptămână, în momentul în care a luat decizia de a transmite Ministerului Educaţiei rugămintea să suspende cursurile (pe 25 ianuarie), a fost de 5.824, iar în următoarea săptămână, exceptând zilele libere, 4.700.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?