Rareş Bogdan a explodat: Este o ruşine, "Generaţía de aur" a fost călcată în picioare

 
Rareş Bogdan: Realitatea TV a redevenit prima televiziune de ştiri din România
Rareş Bogdan: Realitatea TV a redevenit prima televiziune de ştiri din România

Realegerea lui Răzvan Burleanu în fruntea Federaţiei Române de Fotbal şi mai ales modul categoric în care l-a învins pe Ionuţ Lupescu este o ruşine pentru noi, ca popor, a răbufnit Rareş Bogdan, realizatorul "Jocuri de Putere", în direct la Realitatea TV, la câteva secunde după anunţarea rezultatului.

"Am ajuns o ţară în care oamenii care au scos milioane de români în stradă, de bucurei, care ne-au vrăjit cu victoriile lor uriaşe au fost învinşi de un politruc şi de gaşca lui. Dacă legende ale fotbalului precum Mircea Lucescu, Gică Hagi, Gică Popescu, Cristian Chivu, Răzvan Lucescu, Ciprian Marica, Ioan Andone, Victor Piţurcă, Helmuth Duckadam, Dan Petrescu şi mulţi vin şi-l susţin pe un alt reprezentant de seamă al "Generaţiei de aur", Ionuţ Lupescu, iar noi, ca popoor, prin reprezentanţiii sărăntoci şi mizerabili ai asociaţiilor judeţene de fotbal îi călcăm în picioare, atunci aceşti oameni nu mai au ce căuta în România, să se întoarcă în ţările în care au făcut performanţă şi unde vor fi primiţi şi trataţi cum merită," a comentat, cu tristeţe, Rareş Bogdan.

"Când un monument al fotbalului precum Ionuţ Lupescu ia 78 de voturi, iar un politruc precum Răzvan Burleanu 168, e deja prea mult. Vorbim despre un om care n-a făcut nimic, mai mult, ne-a umilit, ne-a adus la nivelul la care ne poate învinge şi de o formaţie feminină precum cea a Germaniei. Omul ăsta a fost votat de 35 de reprezentanţi ai fotbalului de sală şi de 40 ai fotbalului feminin şi de alţii care s-au bucurat la 7 mingi, 2 costume, o exclusrie şi o şampanie date de Răzvan Burleanu. Noi azi efectiv am călcat în picioare "Generaía de Aur!" a mai spus realizatorul emisiunii "Jocuri de putere" de la Realitatea TV.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
MISU
19 Apr 19:31
Cine este acest c...t?Al cui este? Noi ,taranii dinR OMANIA ni l-am dorit pe Dl.Lupescu.Daca subsolul a hotarit altceva,propun iesiri in strada urgent!Sa se duca la futui masa!
Răspunde
0 0
theo
18 Apr 20:45
Hei, nea Bogdane.
Usor cu pianul pe scari.
Ca sa ai rezultate trebuie sa lucrezi, sa ari ogorul sa semeni, sa plivesti, sa stropesti. Sa si culegi din ce iti ramane..
Mata iesti taran tre sa pricepi...
Răspunde
0 0
hjrtjh
18 Apr 18:32
4yty
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?