Primele declarații ale medicului rezident care l-a operat pe Busu

 

Florin Busuioc, în vârstă de 56 de ani, a suferit un infarct marți, 6 noiembrie, la sfârșitul spectacolului Central Park, din distribuția căruia face parte.Prezentatorului TV i-au fost acordate îngrijiri la fața locului, de către un recuziter de la Filarmonia Oltenia, unde a avut loc show-ul. Ulterior, acesta a fost transportat de urgență la spital, unde a fost operat de către doi medici, dintre care unul rezident.

„Nu sunt un erou, sunt un medic, un om normal, care n-a făcut altceva decât să-şi facă meseria. Nimic mai mult. Este meseria noastră, o facem cu plăcere, ori de câte ori suntem solicitaţi, la orice oră din zi sau din noapte. Pentru asta am învăţat carte şi pentru asta ne-am pregătit”, a declarat Eugen Ţieranu, pentru Mediafax.

Eugen Țieranu nu este angajat al Spitalului Judeţean din Craiova

Întrebat ce va face când va termina stadiul de rezident, având în vedere că în spitalul în care lucrează nu sunt posturi libere, Eugen Ţireanu a dezvăluit că este hotărât să rămână în ţară, în oraşul natal, Craiova. Acest subiect a fost comentat în presă, vehiculându-se că dacă va lua această decizie de a rămâne la spitalul unde își desfășoară activitatea în prezent, va ajunge șomer.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Stroe vasilica
12 Nov 15:03
CEA MAI NOBILA,MAI DATATOARE DE SPERANTA,CEL MAI PLACUT(SIC!!!), SI CALD ZAMBET,INTRE PACIENT SI MEDIC,DUPA IESIREA DE SUB ANESTEZIE!!!...SANATATE,BUSULE!!!! AI TAI,SOTIA SI FIICELE AU NEVOIE DE SOT SI TATA!!! LUPTA SI MERGI ACASA!!!!DOAMNE AJUTA!!!!
Răspunde
0 0
Brigitta
09 Nov 20:52
Un medic cu vocatie care chiar crede in juramantul lui Hippocrate (asa cum ar trebui sa fie toti medicii)! Felicitari!Putere si sanatate de lunga durata!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?