Papa Francisc a revenit la Bucureşti. Cum a fost primit la Nunţiatura Apostolică

 
Foto: Cristian Otopeanu
Foto: Cristian Otopeanu
Foto: Cristian Otopeanu Foto: Cristian Otopeanu Foto: Cristian Otopeanu

Papa Francisc s-a întors la Bucureşti în această seară, cu avionul, de la Iaşi. Aproape 200 de persoane l-au aclamat şi l-au ovaţionat pe Suveranul Pontif la sosirea la Nunţiatura Apostolică, acolo unde va înnopta pentru a doua noapte consecutiv. Site-ul realitatea.net a fost prezent şi a surprins cele mai bune imagini cu Papa Francisc.

Papa Francisc a revenit la Bucureşti în această seară, după un periplu la Șumuleu-Ciuc şi la Iaşi. Suveranul Pontif a părăsit Iaşiul după ce a fost aplaudat de peste 150.000 de persoane, care au creat o atmosferă unică. 

Papa Francisc a ajuns pe Aeroportul Henri Coandă - Otopeni din Bucureşti în jurul orei 20:00, apoi s-a îndreptat spre Nunţiatura Apostolică, unde a sosit la ora 20:35.

Deşi obosit, Papa Francisc, 82 de ani, aflat pe bancheta din spate a maşinii Dacia Logan, le-a salutat pe cele aproape 200 de persoane adunate în perimetrul Nunţiaturii Apostolice şi le-a zâmbit tuturor.

VEZI AICI IMAGINI SURPRINSE DE REALITATEA.NET!


PROGRAM PAPA FRANCISC, DUMINICĂ, 2 IUNIE

10:40 Sosire pe Câmpia Libertății din Blaj + Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie + Omilia Sanctității Sale, „Regina Coeli” + Ceremonia de Beatificare a celor 7 Episcopi greco-catolici martiri

15:45 Întâlnire cu comunitatea romă din Blaj + Discurs al Sanctității Sale Papa Francisc

16:55 Sosire la Aeroportul Internațional din Sibiu + Ceremonia de rămas bun

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?