Mircea Lucescu, aşa cum nu l-am mai văzut niciodată: dezlănţuit după ce Lupescu a pierdut alegerile

 

Răzvan Burleanu a câştigat alegerile din primul tur. Anunţul a fost făcut de omul său din Comisia de Validare a Voturilor, iar din sală s-au auzit aplauze.

Răzvan Burleanu a câştigat alegerile cu 168 de voturi din 254, adică un procent de 66,1% din voturi. Ionuţ Lupescu a reuşit să strângă doar 78 de voturi, în timp ce Marcel Puşcaş a strâns doar 8 voturi. Ilie Drăgan nu a adunat niciun vot.

Mircea Lucescu, cel care s-a aflat în sală lângă Ionuţ Lupescu pentru a-l susţine în alegeri, s-a declarat dezamăgit de felul cum au luat sfârşit alegerile pentru preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal.

"Ăştia suntem! Contează mai mult micile atenţii decât evaluarea corectă a potenţialului oamenilor care pot să aducă fotbalului performanţă, imagine şi respect. Când s-au înfiinţat atâtea competiţii în ultimul an, fiecare competiţie a avut un număr de echipe, fiecare echipă a avut un vot. Astăzi, votul a fost decis de fotbalul feminin şi fotbalul de sală! E o pată pentru toată ţara, nu numai pentru fotbalul românesc.

Sincer vă spun, sunt dezamăgit. Îl vedeam (n.r. - preşedinte pe Ionuţ Lupescu). Dincolo de a conduce o federaţie de fotbal, există şi o responsabilitate faţă de iubitorii fotbalului, aceea de a se bucura de performanţă. Performanţele nu pot fi aduse de nişte oameni care nu au avut nicio treabă cu fotbalul de performanţă. Performanţa puteau s-o aducă, într-adevăr, cei care au făcut performanţă pe terenul de fotbal", a afirmat Mircea Lucescu.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?