Maternitatea Giulești rămâne închisă. Încă cinci bebeluși infectați cu stafilococul auriu

 

Încă cinci bebeluși infectați cu stafilococul auriu, la Maternitatea de Giulești. Ministrul Sănătății a anunțat că până în prezent sunt 31 de cazuri confirmate de infecție cu stafilococul auriu.Numărul bebelușilor născuți la Maternitatea Giulești și infectați cu stafilococ auriu meticilino rezistent continuă să crească.

Direcția de Sănătate Publică se află la Maternitatea Giulești pentru a vedea cum a fost făcută dezinfecția. Instituția a preluat probe, urmând ca în 72 de ore să fie anunțate rezultatel.

”După primirea rezultatelor se va lua decizia dacă se continuă cu sistarea internărilor”, a afirmat Sorin Pintea.

Potrivit ministrului Sănătății, Sorina Pintea, copiii infectați sunt internați în prezent la spitalele Grigore Alexandrescu, Gomoiu și Marie Curie.

Încă 6 bebeluși suspecți de infecție au fost internați la Grigore Alexandrescu în perioada 5-8 decembrie, în timp ce duminică, 9 decembrie, nu s-a făcut nicio internare.

 Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?