Imperiul secret al lui Obama: Joe Biden - corupţie de miliarde de dolari

Imperiul secret al lui Obama: Joe Biden - corupţie de miliarde de dolari
Imperiul secret al lui Obama: Joe Biden - corupţie de miliarde de dolari

Peter Schweizer, autorul best-seller-ului Clinton Cash, publică o nouă carte în care dezvăluie corupția elitei politice de la Washington.În "Secret Empires: How the American Political Class Hides Corruption and Enriches Family and Friends" ("Imperii Secrete: Cum clasa politică americană acoperă Corupția și își îmbogățește familia și prietenii") Schweizer demonstrează cum a câștigat China influență în Statele Unite prin favorurile făcute vicepreședintelui Joe Biden și familiei sale.

La canalul TV Fox, prezentându-și cartea, Schweizer a afirmat că atunci când Joe Biden a mers împreună cu fiul său, Hunter, la Beijing în decembrie 2013, a fost foarte criticat pentru indulgența sa față de China în ceea ce privește diferendul din Marea Chinei de Sud și comerțul.

La zece zile după vizită, o companie aparținându-i lui Hunter Biden obținea 1,5 miliarde de dolari de la guvernul chinez.

„Dacă Joe Biden sau soția sa primesc o contribuție pentru campanie de 1500 de dolari sau un cadou de 1500 de dolari trebuie să le declare”, a spus Schweizer. "Dar dacă copiii săi, sau un frate, o soră sau altă rudă obțin 1,5 miliarde de dolari de la un guvern străin, nu sunt obligați să o declare. Aceste lucruri trebuie să se schimbe."

Mai mult pe evz.ro

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?