Chirica îi prevede viitorul lui Dăncilă: "Ce nu înțelege Dragnea este că funcția te transformă"

 

Primarul orașului Iași, Mihai Chirica, este de părere că desemnarea doamnei Viorica Dăncilă ca premier al României este rezultatul unui șir de eșecuri ale PSD, după un an de guvernare, și că apariția unei relații conflictuale între premier și șeful de partid nu depinde de vreo "manifestare războinică" a premierului.

Și despre Grindeanu și Tudose, șeful PSD a avut cuvinte frumoase la începutul mandatului, spune Mihai Chirica, însă în momentul în care au vrut să țină cont de fișa postului și să își asume responsabilitatea prin decizii personale au intrat în război cu Dragnea.

"Nu cred că poate fi pusă la îndoiala competența doamnei Dăncilă, nu este rezultatul unei greșeli personale. A ajuns acolo din cauza unor eșecuri din perioada acestui an de guvernare. Liviu Dragnea a avut cuvinte frumoase la început și despre Grindeanu și Tudose, nu cred că le-a scăzut nivelui de competență când au intrat în Palatul Victoria. Conflictualitatea a fost motivată de modalitatea de gestionare a problemelor cu Dragnea", a declarat la Realitatea TV Mihai Chirica, primarul municipiului Iași.

Chirica nu crede că Dăncilă va intra în conflict cu Liviu Dragnea și nici nu ar trebui să se întâmple asta.

"Nici la Grindeanu și Tudose nu am văzut o manifestare războinică, au vrut doar să țină cont de fișa postului, nu orice refuz sau decizie personală trebuie văzută ca un act de război. Ceea ce nu înțelege Dragnea este că funcția te transformă pentru că ai responsabilitate pe umeri, fiindcă ai luat sacul în spate", a mai spus Chirica la Realitatea TV.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?