1 Decembrie | Steagul tricolor a fost repus pe Palatul Victoria

 

Guvernul a decis acum câteva zile ca steagul tricolor de pe Palatul Victoria să fie dat jos, dar steagul a fost repus azi noapte, conform imaginilor filmate în această dimineață de realitatea.net.Secretarul general al Guvernului, Toni Greblă, afirmase că steagul a fost dat jos de pe Guvern ca o măsură de precauţie, făcându-se acest lucru în urma avertizărilor meteorologice, la recomandarea specialiştilor în construcţii.

”S-a făcut urmare a avertizărilor meteo de alatăieri (miercuri - n.r.) şi a faptului că cei de la ne-au zis că el nu este o chestiune fixă, cu autorizaţii pentru orice timp şi anotimp, cum sunt reclamele pe blocuri. E o măsură de precauţie care e mai bine să o fi luat, decât să se fi produs un eveniment, că s-ar desprinde şi altceva când e luat de vânt. Am început să ne ferim. Paza bună trece primejdia rea”, declarase secretarul general al Guvernului, Toni Greblă, pentru Mediafax.

Azi noapte, steagul a fost repus, conform imaginilor filmate în această dimineață de realitatea.net.

.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?